EL GRAN CONCURS

Vols viure una experiència única amb 30 joves d’arreu d’Europa? Descobrir noves cultures i llocs inimaginables? Vols viure noves experiències? Estàs preparat per conèixer gent nova?

Estàs de sort! Participa a EL GRAN CONCURS!

Què és?

És un esdeveniment on competiran els joves de la província de Tarragona amb l’objectiu d’endur-se un premi únic: un viatge a un destí europeu.

Consistirà en una competició per equips on es realitzaran diferents proves de trivial i de gymkhana. Els equips seran creats de forma aleatòria per fomentar la diversitat. Cada equip haurà de sumar més punts que els seus rivals al llarg del concurs. Hi haurà una ruta amb diferents proves i en cada una hauràs de ser el més hàbil per superar-les. L’equip guanyador farà una prova final entre els seus components per tenir el guanyador final que s’emportarà el premi desitjat!

Requisits per participar: 

  • Tenir menys de 30 anys.
  • Residir a la província de Tarragona.

On i quan?

Al Campus Catalunya de la URV, a Tarragona

El dia 8 de maig a les 17 hores.

Premi: 

Com cada any, els nostres socis tenen la gran oportunitat de viatjar per Europa a un cost molt reduït gràcies a la comunitat de joves que hem creat.

Aquest any volem que tots vosaltres també tingueu l’ocasió de viure un estiu ple d’aventures. És per això que hem creat EL GRAN CONCURS per difondre les SUMMERS UNIVERSITY (SU). University com? No no, no és res del que us penseu, els joves a l’estiu només gaudim 😉

Llavors que és una SU? Aquí podeu descobrir-ho!

Són viatges a diferents punts d’Europa a un preu molt molt baix: quan s’organitza una SU et garanteixen que per 14 euros al dia tens: un lloc on dormir, l’esmorzar, un àpat calent, tots els transports interns i totes les activitats culturals i lúdiques (per exemple: aprendre a cuinar el plat típic de la regió, gymkanes, festes…)

Per tant el premi consisteix en el pagament de la taxa de la Summer University que escolliu (sotmès a disponibilitat). Com mencionàvem anteriorment, ho tindreu tot inclòs a excepció d’un àpat al dia i de l’anada i tornada al lloc de destí.

Inscripcions: 

Les inscripcions s’han de realitzar abans de les 15h del proper 8 de maig. És obligatori inscriure’s per poder participar.

Omple les teves dades al següent formulari (si tens problemes, clica aquí)